Jelmezek és műsorok a farsangon

Február 15-én, szombaton tartotta az Esztári Irinyi Károly Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a farsangot a művelődési házban.

A szombati napon sokan gyűltek össze a farsangra, hogy a jelmezeseket és a diákok műsorát megtekintsék. Törökné Csörsz Csilla intézményvezető elmondta, hogy a nyolcadik évfolyam feladata a szervezés, természetesen a pedagógusok, szülők is segítséget nyújtanak.

A jelmezesek felvonulásával kezdődött a műsor: itt pávahercegnőt, drakulát, focistát több verzióban is láthattak, de a tündér, pókember és popcorn figura is nagy sikert aratott. A közel hatvan maskarást a zsűri értékelte több kategóriában is. A legjobbak ajándékokat kaptak. A díjakat Majosi Pálma, a Berettyóújfalui Tankerület szakmai igazgatóhelyettese adta át a gyerekeknek.

Minden osztály fellépett

A farsangi mulatságon szokás, hogy minden osztály zenés-táncos műsorral lép fel. Idén is így volt: az elsősöktől a nyolcadikosokig minden osztály műsort adott. Vendégként még a gáborjáni tánccsapat is fellépett. A napot tombolasorsolás zárta, amelyen közel száz értékes nyeremény talált gazdára a felajánlásoknak és a számos támogatásnak köszönhetően.

Nagyné Kelemen Mónika

Jelmezes nyertesek:

Legötletesebb:
1. hely: Televízió
2. hely: Álomtízóraisok
3. hely: Charlie Chaplin
Különdíj: Vadász

Legrémisztőbb:
1. hely: Kalóz
2. hely: Varázsló
3. hely: csontváz dínó
Különdíj 1, 2: Drakula, két változatban

Leg munkaigényesebb:
1. hely: Popcorn
2. hely: Hőlégballon
3. hely: Mine Craft
Különdíj: Spongyabob

Szépség:
1. hely: Páva hercegnő
2. hely: Kockásfülű nyúl
3. hely: Virágtündér
Különdíj: Pocahontas

Forrás: https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/jelmezek-es-musorok-a-farsangon-3849735/?fbclid=IwAR08dfQiVXMjUHwrytct8VeSGop0ADgCogEoVDpJvqgmM9__hf6NvSaMRB0

Eseményről készült képek:

[ngg src=”galleries” ids=”26″ display=”basic_slideshow”]
Posted in Egyéb.