TÁJÉKOZTATÁS!

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Megkezdjük az internetes iskolán kívüli tanulást. Reméljük, hogy pontosan annyira fogjátok élvezni mintha iskolába lenénk. Hetente fogjátok kapni a feladatokat. a következő módon:

-e Kréta felület –üzenetek fül beérkezett üzentek

Az üzenetek funkció részletes leírását a Kréta tudásbázis alábbi oldala tartalmazza

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17763962

vagy: az iskola honlapján(www.irinyikarolyiskola.hu) azon belül jobb oldalt a digitális tanrend felhőre rá klikkelsz és belépsz, az osztályod mappájába elvégzed a feladatokat az utasítás szerint.

Azon diákok, akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel minden héten 1 borítékban, összegyűjtve kapják meg a heti tananyagot.

Kérek minden tanulót  a pontos és felelősségteljes munkára!

Kérem, hogy a szülők fokozottan figyeljék gyermekeik folyamatos tanulását. Az esetleges problémákkal keressék az osztályfőnököket.

Nagy felelősség van a szülők vállán most, mert csak a segítségükkel tudjuk tanítani a diákokat. Fontos, hogy megértessék a gyermekeikkel, hogy ők lesznek a legnagyobb vesztesei annak, ha a következő időszakban, otthon nem végzik el az elküldött feladataikat. (

A tananyag feldolgozáshoz a feladatok elkészítéséhez online segítséget nyújtanak a szaktanárok, osztályfőnökök, napközis nevelők.

A pedagógusaink hozzáállása szakmai tudása és az Önök felelősségteljes segítsége erőt ad az előttünk álló feladatok megoldásához.

Kedves Diákok!

Felhívom a figyelmet, hogy az előttünk álló időszak nem TANÍTÁSI SZÜNET!

Kérjük a szülőket, hogy telefonáljanak, ha a KRÉTA használatával kapcsolatban problémájuk adódik! Hívható szám: 54/414-067)

Posted in Egyéb.