Tájékoztatás!

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Az iskolákban 2021. március 8-ától 2021. március 31 -ig a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7.

Az emberi erőforrások minisztere 17/2021. (111.5.) EMMI határozata értelmében a köznevelési intézményekben, az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. A 18/2021. (II. 06)  EMMI határozat módosításban az óvodákban és az iskolákban gyermekfelügyeletet kell biztosítani.

Kedves Szülők!

A rendkívüli intézkedésnek fő oka, a járvány terjedésének megakadályozása, kérem, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetekben vegyék igénybe. Ezt  írásban kell kérni az iskola vezetésétől  irinyi.k.iskola@gmail.com elérhetőségen.

Köszönöm, hogy felelősséggel kezelik a kialakult helyzetet!
Pedagógusaink lelkiismeretesen, tudatosan készülnek a közös digitális oktatás megvalósítására.
Arra kérem Önöket, hogy a gyerekek napirendjét úgy állítsák össze, hogy a tanulásra minden nap kerüljön sor, rendszeresen beszéljék meg a kiadott feladatokat, motiválják őket az elvégzendő feladatokra. Jusson idő a pihenésre és a szórakozásra is, ami lehetőleg ne a digitális térben valósuljon meg!

Kedves Gyerekek!

Tudom, hogy szívesen lennétek együtt barátaitokkal, de nektek is megértéssel és felelősséggel kell kezelnetek a kialakult veszélyhelyzetet. Azért, hogy minél hamarabb együtt lehessünk, maradjatok otthon és fokozottan figyeljetek a fertőtlenítésre!

Kívánok az iskola dolgozói nevében mindenkinek felelősségteljes otthoni tevékenykedést és jó egészséget!

Esztár, 2021. 03. 06.

Törökné Csörsz Csilla

intézményvezető

Posted in Egyéb.