Kedves Gyerekek!

Immár második hete tanultok online… Nem volt egyszerű feladat egyik napról a másikra átállni erre a tanítási-tanulási formára.

Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján azonban úgy gondoljuk, hogy a kezdeti nehézségek ellenére a legtöbb tanulónak sikerült leküzdeni az akadályokat, és bekapcsolódni a digitális oktatásba.

Szeretnénk most megdicsérni iskolánk minden olyan tanulóját, akik folyamatos tanulással, kapcsolattartással otthon is teljes mértékben teljesítik iskolai kötelességeiket, és a rendelkezésükre álló csatornákon keresztül folyamatosan visszaküldik a megoldott feladatokat.

Talán nem is gondoljátok, milyen sokat fejlődtök ez alatt az idő alatt… Önállóbbá, fegyelmezettebbé váltok, fejlődik a digitális kompetenciátok, kommunikációs készségetek.

Büszkék vagyunk rátok! Arra kérünk benneteket, ha nehézségbe ütköztök, kérjétek a segítséget! Maradjatok továbbra is aktívak, tanuljatok otthon, hiszen ez csak a ti javatokat szolgálja.

Végül, de nem utolsó sorban, mondjatok köszönetet Szüleiteknek, akik ebben a megváltozott helyzetben is segítségetekre vannak.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Üdvözlettel: a Tantestület

Posted in Egyéb.