Kedves Szülők!

Önök megtiszteltek minket bizalmukkal, amikor gyermekeiket az Irinyi Károly Általános Iskola valamelyik intézményébe íratták. Ugyanakkor megosztották velünk szülői felelősségüket is, hiszen a gyerekek napjuk legnagyobb részét az iskolában töltik. Az együtt töltött idő alatt pedagógusaink bizonyos értelemben gyermekeik édesanyjává, édesapjává váltak. Különösen igaz ez az osztályfőnökökre, akik még nagyobb figyelmet fordítanak diákjaik felé.

A kialakult helyzetben visszájára fordult a dolog: most mi, pedagógusok kérjük Önöket, hogy gondviselői mivoltuk mellett pedagógussá váljanak, ezzel segítve a mi munkánkat, s gyermekeik boldogulását. Ezekben a napokban nem találkozhatunk a gyerekekkel, így személyesen nem tudunk rájuk hatni. Ez a feladat most Önökre hárul. Tudjuk, hogy ez sok áldozatot követel, hiszen a mindennapi munkavégzés mellett ez megterhelő lehet. Az új helyzet mindenkitől a szokottnál több türelmet, megértést és kitartást igényel.

A tanárok minden lehetséges utat felkutatnak, minden módszert megpróbálnak annak érdekében, hogy gyermekeik számára biztosítsák a megfelelő színvonalú tudás átadását. Sokat dolgoznak azért, hogy gyermekeiknek a legtöbbet nyújtsák.

Őszintén hiszem, hogy összefogással, egymást segítve és támogatva sikeres évet zárunk majd.

Remélem, hogy mindenki tudott alkalmazkodni az új helyzethez, és nem okoz gondot az önálló tanulás, feladatvégzés. Az elmúlt hét tapasztalatai alapján sikeresen vizsgáztunk.

Kedves Szülők! Ezúton szeretném megköszönni azt a hozzáállást, munkát és kitartást, amit az online oktatás bevezetése óta tanúsítanak. Önök nélkül ez nem lehet eredményes.

A továbbiakhoz kívánok sok erőt, türelmet, de legfőképpen nagyon jó egészséget!

2020. 03. 25.

Irinyi Károly Általános Iskola és AMI

Vezetői

Posted in Egyéb.