Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Megkezdtük  az internetes iskolán kívüli digitális oktatást.

 A feladatok elérhetők:

1.-e Kréta felület –üzenetek fül beérkezett üzentek

2.  –e Kréta házi feladatok fülön keresztül naponta.

3. vagy  az iskola honlapján(www.irinyikarolyiskola.hu) azon belül jobb oldalt a digitális tanmenet felhőre rá klikkelsz és belépsz, az osztályod mappába elvégzed a feladatokat az utasítás szerint. (illetve telefonos böngészéssel a telefon vízszintes tartásával jelenik meg jobb oldalt a felhő ikon.)

Digitális Tanrend linkje itt is elérhető: https://drive.google.com/drive/folders/1fciuPplKiXqE_gWfWnvVPRPOfl2k1bVC

Az üzenetek funkció részletes leírását a Kréta tudásbázis alábbi oldala tartalmazza

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17763962

Azon diákok, akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel minden héten 1 borítékban, összegyűjtve kapják meg a heti tananyagot.

Kérem, hogy a szülők fokozottan figyeljék gyermekeik folyamatos tanulását. Az esetleges problémákkal keressék az osztályfőnököket. Ha a Kréta felületre  belépési probléma merült fel, akkor hívják az iskolát: 06-54-414-067-es telefonszámon.

Nagy felelősség van a szülők vállán most, mert csak a segítségükkel tudjuk tanítani a diákokat.

A tananyag feldolgozáshoz a feladatok elkészítéséhez online segítséget nyújtanak a szaktanárok, osztályfőnökök, napközis nevelők.

Itt   szeretném  meg köszönni az Irinyi Károly Általános Iskola és AMI minden pedagógusának a gyors átállást  az osztályokba járó gyermekeknek és szüleiknek a felelősségteljes hozzáállást e új rendszerhez.

Egy iskola akkor lehet sikeres, ha a háttérbe komoly csapatmunka folyik. Kedves kollégák és szülők köszönöm, hogy egy csapat vagyunk!

Kedves Diákok!

Felhívom a figyelmet, hogy az előttünk álló időszak nem TANÍTÁSI SZÜNET!

Posted in Egyéb.